Bockad plåt – vi hjälper dig bocka och böja plåt

Järvsö Montage är ett kantpressningsföretag. Vi tillhandahåller bockning av plåt i Hudiksvall, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Falun, Borlänge, Gävle, Östersund, Stocka, Bollnäs, Gnarp och Söderhamn med omnejd. Vi inriktar oss främst till företag och entreprenörer. Vi har expertis inom bockning av plåt sedan 1987.

Plåtbockning – så går det till

Konceptet kan kortfattat sammanfattas att man böjer en plåtbit genom att klämma den mellan två olika delar av en maskin. Det kan låta simpelt men i verkligheten kräver det lång empirisk och teoretisk kunskap av operatören.

Förr var arbetet väldigt praktiskt men idag används mjukvaruprogram, till exempel CAD som Järvsö Montage använder sig av, för att säkerställa en god produkt med precis. Vi använder oss av kantpressningsmaskinen 3100 135T med ett 6-axligt anslag som ger oss öppningar för 3D-programmeringen.

Bockad plåt används inom följande branscher

Bockad plåt vanligt förekommande i följande branscher:

  • Fordonsindustrin
  • Möbelindustrin
  • Inredningsindustrin
  • Processindustrin
  • Verkstadsbranchen
  • Kärnkraftverk

Bockad plåt används överallt – från stolen du sitter på i bussen till verktygslådor. Det är med plåtbockning som man kan få fram dessa former som är smidiga och vackra att se på. Tänk på hur en schweizisk armékniv kan se ut. Materialet är bockat för att få rätt form och fungera effektivt.

Kontakta oss för bockning av plåt

Boka gärna ett besök hos oss i Järvsö för en introduktion om vår verksamhets produktionskvalitet. Har ni direkta förfrågningar går det bra att ringa under kontorstid på 0651-40986 eller maila till oss. Samtliga uppgifter finner ni under kontakt. Välkommen att höra av dig till en meriterad leverantör av bockad plåt och kantpressning.

Sök på sidan: