JL-Logga

Din samarbetspartner inom plåtbearbetning.

Järvsö Legotjänst är en bifirma i Järvsö Montage AB där vi jobbar mot plåtindustrin. Vi hjälper er med allt från prototyp, projektledning, till produktion av metallprodukter som t.ex. hela maskiner, skyddsplåtar, plåtskåp och plåtdetaljer.

Vi tillverkar era plåtprodukter i vår maskinpark som består av:

En produktionsplats där ritningar granskas och ritas upp i 3D för att sedan beräkna bockningsavdrag, så era färdigbockade plåtprodukter ska ha rätt mått inom den låga tolerans som krävs av verkstadsföretag idag.

En stansmaskin som klipper ut och formar dom önskade plåtarna i exakta mått så era plåtprodukter ska behöva gå igenom så några arbetesmoment som möjligt i samma maskin vilket minskar kostnaderna på produkten. I vår stansmaskin kör vi svart plåt upp till 6mm och rostfri plåt upp till 3mm.

En kantpress där vi bockar och formar plåtproduktens vinklar och special som stegbockning eller dubbelvik. Vi kan bocka plåtar upp till 3000mm långa och har en presskraft på 135Ton.

En svetsavdelning där vi har tre svetsplatser och två av dom är mig/mag och en Tig. Vi svetsar svart plåt, rostfritt och aluminium. Vi ställer höga krav på våra svetsare.

Vi vill alltid jobba för att leverera ett så bra resultat som möjligt. Det är därför du ska anlita oss för era plåtprodukter.

Sök på sidan: