Industriplåt, plåtdetaljer & beslag av svensk tillverkare

Järsvö Montage är ett plåtbearbetningsföretag i Järvsö med inriktning på legotillverkning och montage i egen regi. Specialiserade på tunnplåt, svetsade & kantpressade plåtdetaljer sedan 1987. Numera även aluminiumplåt och rostfri plåt.

Som industriell fabrikör av plåtprodukter tillverkar och levererar företaget volymer av bland annat rostfria rör och rörsystem, kantpressade produkter som bockade plåtar, fotplåt, ränndalar, takfotsbeslag och andra plåtbeslag samt stansad metall. När det gäller ritningar och design ligger vi i framkant. Vi använder Solid Works 3D Cad där vi har goda kunskaper och därmed möjlighet att hjälpa er att hitta rätt lösning för produkten. Vi håller alltid bra priser och värdesätter goda och långsiktiga samarbeten som med t.ex. Keenan.

Tunnplåt (aluminium) klippning, stansning, bockning och svetsning

Specialister på tunnplåt och bearbetning i alla dess former för att inte bara ha en färdig produkt utan också prototyptillverkning i egen verkstad samt vidareutveckling och målgruppsanpassade och kundorienterade lösningar. Industriplåt från början till slutprodukt.

Industriell svetsning av aluminium & stål

Vid större volymer har vi stabila samarbetspartners som möjliggör kortare leveranstider. Vi har ett stort svetsbord med storlek upp till 3300 x 1400 mm och vi hanterar de flesta svetsmetoderna; MIG/MAG, pulssvetsning, TIG, MMA, punktsvetsning etc. Svetsning utförs främst på plats för kunder i Hudiksvall, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Falun, Borlänge, Gävle, Östersund, Stocka, Bollnäs, Gnarp och Söderhamn med omnejd. Vi riktar oss främst till företag och offentlig sektor i dessa områden men kan leverera färdiga plåtdetaljer, produkter och prototyper till hela Sverige.

Kontakta oss för förfrågningar

Boka ett besök hos oss i Järvsö för en introduktion om vår verksamhets kapacitet och produktionskvalitet. Har ni direkta förfrågningar går det bra att ringa under kontorstid på 0651-40986 eller maila till oss. Samtliga uppgifter finner ni under kontakt. Välkommen till er svenska plåtdetaljtillverkare med egen verkstad.

Sök på sidan: